Yhteistyökumppanit

Craft

Ruotsissa 1977 perustettu Craft tuotemerkki tunnetaan maailmalla laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti.

Metsähallitus

Metsähallituksen tarkoitus on luonnon arvon ja yhteisen varallisuuden vastuullinen kehittäminen yli sukupolvien. Metsähallitus on valtion liikelaitos, joka tuottaa luonnonvara-alan palveluja monipuoliselle asiakaskunnalle kansalaisista suuryrityksiin.

Vauhti

Vauhti Speed Oy on suomalainen suksivoiteiden ja tarvikkeiden valmistaja, jonka juuret ulottuvat viime vuosisadan alkupuoliskolle. Yhtiön tavoitteena on olla suksivoideteknologian toimialan johtava toimija maailmassa. Liiketoiminta perustuu suksivoiteiden teknologiaan, voiteluun liittyviin tarvikkeisiin ja palveluihin, unohtamatta kestävää kehitystä ja ympäristötekijöitä tuotekehityksessä.

Fischer

Itävaltalainen Fischer on yksi maailman johtavimmista hiihtoon ja lasketteluun keskittyvistä urheiluvälinevalmistajista. Fischer tunnetaan erityisesti korkealaatuisista maastohiihto- ja laskettelusuksista, joihin luottavat jopa maailman kovatasoisimmat huippu-urheilijat.

Siirry takaisin sivun alkuun